DIGI-RONDSCHRIJVEN HEILOO      De digitale voortzetting van het blad.

Het kwartaalblad "Rondschrijven Heiloo" werd door Peter Zwijnenberg in 1999 in het leven geroepen onder het motto: "Herinneringen van Oud-Heilooers aan hun jeugd rond de tweede wereldoorlog, naar aanleiding van het boekje "A452a".

Voor de "printvriendelijke" PDF-versies van het Digi-Rondschrijven is het programma "Adobe Reader" vereist Dit is gratis te downloaden via de volgende link: http://www.adobe.com/nl/products/acrobat/readstep2.html.

Instructie voor downloaden PDF-files: Na het aanklikken van het betreffende woordje "HIER" wordt Adobe Reader automatisch geopend. Om de file te printen klikt u bovenaan op het printersymbool, of via Bestand, Afdrukken.


Lees  HIER  over hoe het "Rondschrijven Heiloo" begon en hoe de papieren editie eindigde.


Lees  HIER  de eerste aanvulling van dec. 2004        Klik  HIER  voor het downloaden van de printbare PDF-file (1 pagina, 23 kB)

Lees  HIER  de tweede aanvulling van juni 2005        Klik  HIER  voor het downloaden van de printbare PDF-file (5 pagina's, 123 kB)

Lees  HIER  de derde aanvulling van jan. 2006          Klik  HIER  voor het downloaden van de printbare PDF-file (7 pagina's, 577 kB)

Lees  HIER  de vierde aanvulling van okt. 2006         Klik  HIER  voor het downloaden van de printbare PDF-file (23 pagina's, 2,3 MB)

Lees  HIER  de vijfde aanvulling van jan. 2011          Klik  HIER  voor het downloaden van de printbare PDF-file (23 pagina's, 2,3 MB)